Geplaatst op 19 april 2018

Goedkoper opleiden voor de zorg met de derde leerweg

Iedereen leert op zijn eigen manier. De derde leerweg geeft de ruimte om daaraan invulling te geven. Daarnaast is opleiden via de derde leerweg ook nog goedkoper.

Geplaatst op 29 maart 2018

Mbo-opleidingen starten definitief in mei!

De definitieve startdata voor onze erkende mbo-opleidingen zijn bekend. Wil jij graag voor de zomer aan een zorgopleiding beginnen? Schrijf je dan snel in. Er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Geplaatst op 21 maart 2018

Met deze opleidingen vind je zo een baan!

Het aantal banen in de zorg neemt razendsnel toe en dit wordt alleen maar meer de komende jaren. Ben jij op zoek naar een baan in de zorg? Volg dan de opleiding helpende of verzorgende en vindt gemakkelijk werk!

Geplaatst op 26 februari 2018

Leiding geven aan je oude collega’s?

Leidinggeven aan oude collega’s wordt vaak als lastig ervaren. Toch heeft het ook zijn voordelen. Benieuwd naar de voordelen of een opzet voor een introductiegesprek? Lees dan het artikel en download de whitepaper!

Geplaatst op 22 februari 2018

66 uitkeringsgerechtigden duurzaam aan het werk

Onlangs vond er een werkconferentie plaats over de duurzaamheid van het WijkLeerbedrijf. Threewise is als onderwijspartner dankbaar en trots deel te mogen uitmaken van dit succestraject. Lees het verhaal en bekijk de fantastische cijfers!

Geplaatst op 31 januari 2018

Threewise is erkend opleider binnen de zorg!

Threewise is vanaf heden een erkende opleider binnen de zorg. Je kunt bij ons de opleiding Helpende Zorg & Welzijn en Verzorgende Individuele Gezondheidszorg volgen.

Geplaatst op 31 januari 2018

Award voor Knowledge Monk!

Het afgelopen jaar is er bij Threewise hard gewerkt aan het opzetten van een apart e-learning bedrijf. Knowledge Monk is op 1 januari 2018 geboren en heeft al een award binnen gesleept. Wij zijn trots.

Geplaatst op 31 januari 2018

Hoe zorg je voor succesvolle veranderingen?

Waarom mislukken persoonlijke veranderingen? En wat zijn de onderliggende oorzaken? Threewise heeft dit onderzocht en licht het toe. Wil je meer weten over veranderingen of wil weten hoe je hierin succesvol wordt?

Geplaatst op 3 januari 2018

Nieuwe directeur Threewise!

Per 1 januari 2018 is Bernadette Molier aandeelhouder van Threewise. Lees meer over Bernadette Molier of feliciteer haar met deze nieuwe uitdaging!

Geplaatst op 21 december 2017

Hoe werk je efficiënt rondom de feestdagen?

Hoe werk je efficiënt rondom de feestdagen? Threewise geeft 5 handige tips en wenst je vooral hele fijne feestdagen!

Geplaatst op 21 december 2017

Plant verpotten

Een plant verpotten, hoe werkt dat? Threewise legt het uit met behulp van een duidelijke video!

Geplaatst op 21 december 2017

Feest wijkleerbedrijf

Op 30 november 2017 was het feest bij het wijkleerbedrijf in Den Haag. Bekijk hier de impressie video of lees meer over het WijkLeerbedrijf.

Geplaatst op 5 december 2017

HACCP Inspiratie

Ben jij werkzaam binnen een kleinschalige woonorganisatie? Bekijk hier onze video ter inspiratie voor een HACCP plan!

Geplaatst op 29 november 2017

Wat is de invloed van gastvrijheid op genezing?

Wat is de invloed van gastvrijheid op het genezingsproces? Dr. Lombarts heeft dit onderzocht en gedeeld met wij gastvrij. Threewise heeft het op een rijtje gezet en reikt je tips aan.

Geplaatst op 9 november 2017

Digitalisering: vloek of zegen?

Binnen de zorgsector is er sprake van een digitale revolutie. Hoe staan de medewerkers hierin en bezitten zij de juiste ICT-vaardigheden om hierin mee te kunnen gaan?

Geplaatst op 2 november 2017

Het WijkLeerbedrijf: een succesverhaal!

Het WijkLeerbedrijf: een succesverhaal waarbij mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt worden opgeleid om kwetsbare ouderen binnen de wijk te ondersteunen!

Geplaatst op 14 september 2017

Diploma-uitreiking Rivas September 2017

Op 14 september ontvingen de deelnemers uit het Rivas ziekenhuis hun diploma’s voor de opleiding Facilitair Medewerker N2. De diploma-uitreiking werd gehouden bij Rivas ziekenhuis in Gorinchem.

Geplaatst op 5 april 2017

Diploma-uitreiking WijkLeerbedrijf groep 5

Op 30 maart 2017 ontvingen de deelnemers uit het Wijkleerbedrijf groep vijf hun diploma’s voor de opleiding Zorghulp (MBO niveau 1). De diploma-uitreiking werd gehouden bij ’t Ambacht aan de van Ostadestraat.

Geplaatst op 3 maart 2017

Wat is nieuw in de schijf van vijf?

De schijf van vijf is vernieuwd. Threewise heeft een online module waarmee u de nieuwe schijf snel en goed leert op een leuke manier. Wat is er dan anders?

Geplaatst op 2 maart 2017

Zorgtotaal Beurs 2017

Op 14, 15 en 16 maart vindt de Zorgtotaal Beurs plaats in Jaarbeurs Utrecht. Threewise is hierbij aanwezig als exposant en 16 maart verzorgt Roland de Groot een sessie. Hier wil je bij zijn! Registreer je vandaag nog.

Geplaatst op 2 maart 2017

Strengere HACCP controles vanaf 15 februari

Verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en verpleegtehuizen zijn per 15 februari 2017 gehouden aan de nieuwe toezichtaanpak. Het nieuwe interventiebeleid sluit aan bij de kaders van het algemeen algemeen interventiebeleid.

Geplaatst op 30 januari 2017

Diploma-uitreiking WijkLeerbedrijf Groep Vier

Op 23 januari 2017 ontvingen de deelnemers uit het Wijkleerbedrijf groep vier hun diploma’s voor de opleiding Zorghulp (MBO niveau 1). De diploma-uitreiking werd gehouden in Het Zamen gebouw aan de Esperantostraat.