Threewise is erkend opleider binnen de zorg!

Nu ook een eigen school

Threewise verzorgt al lang MBO opleidingen in de zorg. Tot nu toe zijn dat incompany trajecten die in samenwerking met een ROC worden ingevuld. Threewise opent nu ook haar deuren voor individuele leerlingen. Daarvoor heeft Threewise de erkenning aangevraagd om als MBO instelling zelfstandig en kleinschalig de opleidingen Helpende Zorg & Welzijn (niveau 2) en Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (niveau 3), te verzorgen.

Erkenning

Na maanden van inspanning heeft Threewise de erkenning gekregen voor de opleidingen: Helpende Zorg & Welzijn (niveau 2) en Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (niveau 3). Threewise verzorgt onderwijs middels de 3e leerweg. Threewise leidt op én bemiddelt bij een stageplaats in de zorg. Hiermee is er een goed vooruitzicht op een baan. De erkenning is verleend door de Dienst Uitvoering Onderwijs, ofwel DUO.

Wij zoeken jou!

De eerste klassen zullen in mei van start gaan. Ben jij of ken jij iemand die graag op niveau 2 of 3 binnen de zorg zou willen werken? Lees dan snel meer over de opleidingen en schrijf je in!

Helpende Zorg & Welzijn Verzorgende IG