Gastvrijheidstraining

Gastvrijheid

Een goede gastvrijheid draagt voor een groot deel bij aan een goede beoordeling van een zorgorganisatie. Het is dan ook meer dan gezond eten en een schone kamer; het werkt langs zes verschillende aspecten. Omgeving en kennis vormen daarbij samen de basis en dienstbaarheid en contact zijn essentiële aspecten voor gastvrijheid in de zorg. Het is dus belangrijk dat uw medewerkers gastvrijheid uitstralen, communiceren en naleven.

Geef uw organisatie en medewerkers een voorsprong in gastvrijheid met één van onze gastvrijheidstrainingen voor de zorg!

Gastvrijheidstraining

Wilt u medewerkers in uw ziekenhuis of zorginstelling trainen in gastvrijheid? Wij komen vrijblijvend langs voor een gesprek en kijken zo welke gastvrijheidstraining of welk traject het beste aansluit bij uw organisatie, medewerkers en wensen. Samen ontwikkelen we een visie en plan hoe we medewerkers en organisatie een boost kunnen geven.

 

Neem contact met ons op
Vraag de brochure aan

Trainingen: Gastvrijheid

Hieronder vind je voorbeelden van een gastvrijheidstraining, inclusief de thema’s die tijdens de training worden behandeld.

  • Gastvrijheid op de werkvloer
  • Van een 7 naar een 9
  • Bewust gastvrij

Werkwijze en resultaten

Wij hebben al veel organisaties
geholpen om zich verder te ontwikkelen.

Neem eerdere cases door