Veelgestelde vragen

Als je vragen hebt over producten of diensten, is het mogelijk dat hier je

antwoord al staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact

met ons op.

Niet alle filmpjes kunnen worden afgespeeld op een telefoon op tablet. Indien je aan het werk bent op een tablet of telefoon, adviseren wij om verder te werken op een laptop of computer. Hierop zouden de filmpjes moeten werken. Indien de filmpjes niet werken op een laptop of computer kun je contact op nemen met de helpdesk (helpdesk@threewise.nl).
Als in een les open vragen zitten, moet je deze eerst beoordelen, voordat je memo trainingen krijgt over deze les. Open vragen kun je het beste direct na het invullen van het antwoord beoordelen. Je kunt open vragen ook beoordelen door op ‘beoordeel’ achter de les te klikken.
Je kunt toegang krijgen tot de e-learning door middel van inschrijving of door middel van een code. Bij toegang door inschrijving krijg je een inlognaam en een wachtwoord toegestuurd. Bij toegang door code krijg je een code toegestuurd. Jouw inloggegevens of inlogcode krijg je na de betaling op de website.
Op onze website kun je via “Brochure”, gemakkelijk onze brochure downloaden. Hier vind je aanvullende informatie over onze opleidingen, trainingen of e-learning. Uiteraard kun je ook contact op ons opnemen per e-mail (info@threewise.nl) of per telefoon (070-3029955).
Indien het gaat om persoonlijke ontwikkeling kunnen wij je gemakkelijk telefonisch adviseren over welke training het beste bij je past (070-3029955). Voor organisatie ontwikkeling doen wij aan maatwerktrajecten en komen wij vrijblijvend bij je langs voor een gesprek. Dan kijken wij naar de wensen van de organisatie en de mogelijkheden. Samen stellen wij een plan op. Neem hiervoor contact met ons op (070-3029955).
Voor particulieren biedt Threewise zorgacademie de mbo-opleidingen Helpende Zorg & Welzijn, Verzorgende IG en Voedingsassistent aan. Ook bieden we verschillende online cursussen aan die je als particulier kunt volgen. Behalve opleidingen voor particulieren verzorgen we ook opleidingen, trainingen en online cursussen voor zorgorganisaties die groepen medewerkers willen opleiden. Deze opleidingen zijn niet door particulieren te volgen.
De kennisopname is het percentage van de totale hoeveelheid vragen uit de cursus die is opgeslagen in je geheugen. De kennisopname wordt opgebouwd met behulp van vragen uit de lessen en vragen in de memo training. Vragen uit extra oefeningen tellen NIET mee. Dat werkt (ongeveer) als volgt: als je in de memo trainer het trainingsniveau op ‘Ruim voldoende’ hebt ingesteld, moet je een vraag 3x achter elkaar goed beantwoorden (in een les of in een memo training). Als er 100 vragen in de cursus zitten en je hebt deze allemaal één keer goed beantwoord, dan heb je een kennisopname van 33%. Om een kennisopname van 100% te krijgen, moet je alle vragen nog 2 keer goed beantwoorden. Heb je een vraag fout beantwoord, dan moet je opnieuw beginnen met de serie van 3x goed beantwoorden.
E-learning is een interactieve leermethode waarbij je gebruik maakt van een computer en het internet. Je kunt met de e-learning zelf bepalen wanneer je aan de opdrachten werkt. Ook kun je zelf bepalen waar je werkt. Onze e-learning is erg interactief waardoor leren weer leuk wordt! Klik hier voor een demo of lees dit artikel over e-learning in de zorg.
In de directe omgeving is parkeren gratis. Let wel op dat je op een plek staat waar je mag parkeren. Het is wel druk, dus soms moet je even zoeken. We hebben een paar eigen plaatsen, maar die zijn snel vol.
Ja, het is mogelijk om subsidie of vergoeding te krijgen. Vrijwel alle scholingskosten zijn aftrekbaar van de belasting. Daarnaast komen organisaties, onder bepaalde voorwaarden, in aanmerking voor subsidies bij het scholen van hun medewerkers. Dit geldt voor mbo-trajecten. Voor het in gang zetten van dergelijke subsidies of vergoedingen ligt de verantwoordelijkheid geheel bij jezelf. Op deze pagina over subsidiemogelijkheden vind je meer informatie.