Wie zijn wij

Antoine Defesche

Een school waar leren leuk is. Dat vind ik belangrijk.

Ik ben mede-eigenaar van de Threewise. Opgeleid als psycholoog met de specialisatie test- en toetsontwikkeling, heb ik in mijn werk altijd met onderwijs te maken gehad. Een van de drijfveren die ik persoonlijk heb is dat het toch echt mogelijk moet zijn om een school te zijn waar leren leuk is. Daarnaast is in mijn ogen het volgende van levensbelang: wanneer je een diploma hebt gehaald bij Threewise, dan ben je echt goed in je vak! Het onderwijs bij Threewise moet dus van hoog niveau zijn en altijd zeer praktijkgericht. Mijn taak hier is vooral om te zorgen dat alle randvoorwaarden kloppen en dat het hele team van medewerkers op de juiste plek staat. Daarmee zorgen we dat de studenten hier een top tijd hebben elke dag dat ze hier zijn en beter worden in hun vak.

Roland de Groot

Naast het ondernemen is het geven van training mijn passie.

“Ik ben eigenaar van Threewise en de Horeca Academie. Wat me daarin drijft is de kans die ik heb om mensen nieuwe dingen te leren. Nieuwe dingen leren vind ik zelf ook leuk. Ik ben een paar jaar geleden begonnen met drummen, kitesurfen en improvisatietheater. Dat klinkt als een midlife crisis, maar die duurt al mijn hele leven. Ik zie het ook niet als een crisis maar als mijn manier om me te blijven ontwikkelen. Ik hoop dat iedereen die bij ons een training of opleiding volgt ook verder komt. Mijn rust zoek ik thuis bij mijn vrouw Alexandra en mijn twee zoons. Van mijn kinderen leer ik hoe je kunt leren op een leuke manier. Van Alexandra leer ik dat ik ook af en toe om me heen moet kijken naar wat er nu is. Naast het ondernemen, geef ik nog steeds met veel passie diverse trainingen!”

Bernadette Molier

Het allerbelangrijkste is dat opdrachtgever én deelnemers tevreden zijn!

Mijn naam is Bernadette Molier en ik werk al 7 jaar met veel plezier voor Threewise en de Horeca Academie. Per 1 januari 2018 ben ik een leuke uitdaging aangegaan. Ik ben de nieuwe directeur van Threewise. Sinds de oprichting van Threewise ben ik al nauw betrokken geweest bij de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Toen ik werd gevraagd voor deze nieuwe functie was dit ergens wel een logische, maar vooral ook leuke nieuwe uitdaging. Naast het ondernemen, blijf ik ook een aantal uur in de week training geven. Ik heb veel ervaring in de horeca, maar ik ben ook een aantal jaar Facilitair Manager in de zorg geweest. Ik ben goed in luisteren en kijken naar mensen. Mijn kwaliteit is om vervolgens samen te onderzoeken wat de leerwens is en welke ontwikkelkansen er liggen. Niet alleen in vaardigheden om professioneler te werken, maar ook ondersteuning bij het leren reflecteren. Waar kan een medewerker zichzelf in verbeteren? Duidelijk communiceren, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen zijn hiervoor essentiële eigenschappen. Ik heb diverse opleidingen gevolgd in de Transactionele Analyse, dit model gebruik ik graag om situaties en gedrag te analyseren. Ik werk met heel veel plezier bij Threewise, een bedrijf met een eigen visie op leren en met leuke, inspirerende collega's. Een bedrijf waar ik kan zijn, wie ik ben!

Paul Keijsers

Ik word er blij van als ik ervoor kan zorgen dat mensen zich kunnen ontwikkelen.

Ik word er blij van als ik ervoor kan zorgen dat mensen zich kunnen ontwikkelen en hierdoor beter presteren en meer werkplezier ervaren. Bij Threewise kan ik daaraan bijdragen via onze opleidingen en cursussen. Als onderwijskundig projectleider bedien ik graag klanten, leerlingen en collega’s naar volle tevredenheid. Het meeste speelt zich af achter de schermen waar ik ervoor zorg dat planningen worden gehaald, de ontwerpers tijdig en naar tevredenheid hun e-learning kunnen afleveren of dat de trainers goed voorbereid de les in kunnen. Naast deze organisatorische aspecten ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van lesmateriaal. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe, leuke en efficiënte manieren om kennis over te dragen, zodat leren bij Threewise altijd smaakt naar meer.

Janina Thoen

Kennis van de doelgroep is voor mij de sleutel tot succes.

“Ik ben trainer bij het WijkLeerbedrijf en doe dit met ontzettend veel passie en plezier. Mijn kracht ligt bij het luisteren naar anderen en anderen motiveren om zich verder te ontwikkelen. Het geeft mij ontzettend veel voldoening als ik zie hoe anderen door mijn trainingen en eigen inzet groeien, als persoon maar ook binnen het werk. Mijn trainingen kenmerken zich door een veilige en persoonlijke sfeer. Door mijn achtergrond als psycholoog bezit ik veel kennis van menselijk gedrag en groepsdynamica. Hierdoor kan ik individueel gedrag én groepsgedrag goed analyseren en het onderliggende “probleem” snel boven water halen. Naast psychologie heb ik ook een achtergrond binnen de horeca. Gastvrijheid en klantgerichtheid zijn dan ook begrippen die belangrijk voor mij zijn. Deze begrippen zullen dus ook regelmatig in mijn trainingen voorbij komen. Doordat Threewise, net als ik, gastvrijheid en een persoonlijke benadering belangrijk vindt zijn we een goede match. Ik geef dan ook graag trainingen voor Threewise!”

Cindy Kiebert

Deelnemers het maximale uit de les laten halen, vind ik belangrijk.

Als onderwijskundige bij Threewise ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze trainingen en opleidingen. Daarmee voel ik mij tevens verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze deelnemers. Vanuit mijn master Onderwijs en Innovatie heb ik veel kennis over leer- en ontwikkelingstheorieën die mij helpen bij het vormgeven van ons onderwijs. De combinatie van E-learning en offline leren bij Threewise geeft mij de mogelijkheid om af te stemmen op de voorkeuren van de individuele deelnemer. Door aan te sluiten bij hun voorkennis, werkpraktijk en leerstijl, probeer ik voor elke deelnemer het maximale uit een les te laten halen. Tenslotte heb ik vanuit mijn achtergrond in de thuiszorg feeling met de werkzaamheden van onze deelnemers. Dit helpt mij bij het inhoudelijk vormgeven van onze opleidingen. Zowel de onderwijskundige als de inhoudelijke kant vind ik dan ook erg interessant aan mijn werk bij Threewise.

Denice Spaans

Als trainer daag ik mijzelf en mijn deelnemers graag uit.

Ik werk ruim 8 jaar met ontzettend veel passie voor Threewise. Ik hou ervan mezelf en mijn deelnemers uit te dagen. Ik probeer iedere training deelnemers te inspireren en te zorgen dat ze het meeste uit zichzelf halen. Ik leer enorm veel bij Threewise. Vooral dat leren leuk is en dat iedereen dit op een andere manier doet. Ik haal altijd het beste uit mezelf, om te zorgen dat dit ook lukt. Daarnaast krijg ik de kans om steeds weer nieuwe trajecten te runnen bij Threewise, waardoor ik met veel verschillende mensen te maken heb. Allemaal bijzondere mensen met verschillende kennis en levenservaring. Hier leer ik veel van. Ik merk doordat ik met zoveel plezier mijn werk kan doen, dat mijn deelnemers met plezier leren. Het is een positieve vicieuze cirkel. Dit zijn, naast Surfen, Reizen en Muziek, de energiebronnen in mijn leven.

René van den Berg

Als trainer draag ik graag bij aan het zelfvertrouwen van mensen.

"Ik ben trainer, docent en coach en ik heb gemerkt dat mijn kracht ligt in het goed luisteren en analyseren van het "probleem" en daar op een creatieve manier mee aan de slag te gaan. Verbindingen leggen tussen verschillende "partijen" is wat ik wil realiseren. Ik wil mensen met mijn kennis en ervaring laten ervaren dat ze meer plezier en vreugde uit het leven kunnen halen. Met mijn kwaliteiten goed luisteren, vragen stellen, confronteren en inleven kan ik hen helpen verbinding te maken met zichzelf of een ander. Zo kan men de zoektocht naar ontwikkeling een succes laten worden. Ik wil een bijdrage leveren aan het zelfvertrouwen van mensen. Ik gebruik hiervoor eigen ervaringen. Ik wil ze laten ervaren dat onzekerheid geen belemmering hoeft te zijn tot nieuwe stappen in hun ontwikkeling waar ze blij van worden. Niet omdat het moet maar omdat de wil er is. Een gastvrije beleving van de gast maakt hét verschil in de wereld van de dienstverlening.”

Ben Ellenbroek

Ervaart het trainer zijn voor Threewise als erg plezierig

“Ik ben mijn carrière begonnen in de horeca en ben werkzaam geweest bij diverse sterrenzaken. Daarna heb ik gewerkt als hospitality manager in diverse grote zorginstellingen. Hiermee heb ik verschillende landelijke prijzen behaald op het gebied van gastvrijheid & klantgerichtheid. Goede communicatie, durf, zelf de regie pakken, verantwoordelijkheid nemen, gastvrij zijn en het werk met plezier doen zijn voor mij kernpunten waar het om draait in succesvolle teams en organisaties. Mijn trainingen zitten vol passie, beleving, plezier en humor. Om als trainer binnen het Threewise team te mogen werken ervaar ik als erg plezierig. De menselijke kant, het werken vanuit het hart spreekt mij, maar ook de klanten van Threewise enorm aan. Het daadwerkelijk positief veranderen van medewerkers of leidinggevenden geeft een goed gevoel en staat voorop binnen Threewise.”

Kees van Delft

Als contentmarketeer bedenk, maak en deel ik informatie voor de doelgroepen van Threewise.

Als contentmarketeer bedenk, maak en deel ik informatie voor de doelgroepen van Threewise. In het verbinden van mensen, bedrijven en organisaties ligt mijn kracht en ik vind het heerlijk om dat via content te bereiken. Ik ben zeven jaar hoofdredacteur geweest van vakmedia in de zorg en heb me in die periode vooral ondergedompeld in de wereld van eten, drinken en gastvrijheid. De zorg in het algemeen boeit me enorm, vooral omdat het echt iets kan bijdragen aan de levens van mensen. Hoe mooi sluit dat aan bij de missie van Threewise: mensen verder helpen in werk én leven. Ik zet me daar graag voor in!