Allergenen
Kennis van allergenen en bijbehorende allergische reacties is belangrijk in de horeca en de zorg. Zo kun je de veiligheid van jouw gasten garanderen. In de online cursus Allergenen leer je alles over de veertien belangrijkste allergenen, allergische reacties en de bijbehorende wetgeving. Het geleerde kun je direct gebruiken in je dagelijkse werk.
Adviseren in allergenen
Elke horecagelegenheid moet sinds 13 december 2014 voldoen aan de wet rondom allergenen. Dat houdt in dat je jouw gasten correcte informatie over producten moeten kunnen verstrekken. Dat kan op de menukaart, maar ook mondeling. In beide gevallen is het belangrijk dat je de hoogte bent van de veertien allergenen.
Acht (veel)voorkomende allergieën
Allergie voor (kippen)ei, notenallergie en glutengevoeligheid zijn voorbeelden van bekende voedselallergieën. Als preview op de cursus zette Threewise al acht (veel)voorkomende allergieën op een rij. Liever direct beginnen? Schrijf je nu in voor onze online cursus Allergenen en doorloop de e-learning op eigen tempo! Na het afronden van alle onderdelen en het behalen van de toets, ontvang je een Threewise certificaat.