Threewise locatie Veenendaal

Threewise zorgacademie is dé vakschool voor de zorg, sinds maart 2024 ook vanuit Veenendaal. Aan de Newtonstraat 19 bieden we mbo-zorgopleidingen aan voor inwoners uit Ede, Arnhem, Amersfoort, Utrecht en omliggende gemeenten. En natuurlijk uit Veenendaal zelf.

Op onze locatie in Veenendaal verzorgen we de verkorte opleidingen Verzorgende IG en Helpende Zorg & Welzijn. Op basis van open inschrijving starten om de paar maanden nieuwe klassen.

De opleidingen kunnen worden gevolgd door zorgprofessionals die via hun werkgever een opleiding willen volgen, maar ook door zij-instromers en zzp’ers. Tenslotte is het ook interessant voor organisaties die te weinig medewerkers hebben voor een incompany traject maar hen wel willen opleiden.

Bekijk onze opleidingen

Trainingen en online cursussen

Threewise zorgacademie is erkend opleider voor de mbo-opleidingen Helpende, Verzorgende, Verpleegkundige en Voedingsassistent. Behalve onze opleidingen bieden wij open trainingen en e-learningmodules aan. Threewise zorgacademie levert ook maatwerk aan zorgorganisaties. Mensen verder helpen in werk én leven, daar gaan we voor!

Heb je een vraag, wil je meer informatie of jezelf/jouw medewerkers aanmelden voor een zorgopleiding in Veenendaal? We helpen je graag!

Neem contact op

Threewise zorgacademie locatie Veenendaal, hét adres voor mbo-opleidingen in Gelderland: opleiding Ede, opleiding Arnhem, opleiding Amersfoort, opleiding Veenendaal en omgeving!