Threewise locatie Rijswijk

Threewise zorgacademie is dé vakschool voor de zorg. Op onze locatie aan de Frijdastraat 6 in Rijswijk bieden we mbo-zorgopleidingen aan voor inwoners van Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leiden, het Westland, de Duin- en Bollenstreek en omliggende gemeenten. En natuurlijk uit Rijswijk zelf.

Op onze locatie in Rijswijk verzorgen we de verkorte, erkende mbo-opleidingen Helpende, Verzorgende, Verpleegkundige en Voedingsassistent. Op basis van open inschrijving starten om de paar maanden nieuwe klassen.

De opleidingen kunnen worden gevolgd door zorgprofessionals die via hun werkgever een opleiding willen volgen, maar ook door zij-instromers en zzp’ers. Tenslotte is het ook interessant voor organisaties die te weinig medewerkers hebben voor een incompany traject maar hen wel willen opleiden.

Bekijk onze opleidingen

Trainingen en online cursussen

Behalve onze opleidingen bieden wij open trainingen en e-learningmodules aan. Threewise zorgacademie levert ook maatwerk aan zorgorganisaties. Mensen verder helpen in werk én leven, daar gaan we voor!

Heb je een vraag, wil je meer informatie of jezelf/jouw medewerkers aanmelden voor een zorgopleiding in Rijswijk? We helpen je graag!

Neem contact op

Threewise zorgacademie locatie Rijswijk, hét adres voor mbo-opleidingen in Zuid-Holland: zorgopleiding Den Haag, zorgopleiding Delft, zorgopleiding Zoetermeer, zorgopleiding Leiden en omgeving!