Missie en Visie

Wij hebben een helder beeld van waar Threewise voor staat. Onze klanten en deelnemers dus ook. Onze missie, visie en waarden vormen de basis voor al onze besluiten en maken ons uniek als opleider.

Onze Missie

Threewise leidt tal van mensen op in veel verschillende niveaus en segmenten. Dit doen wij praktijkgericht en vol passie. Vaak helpen we mensen verder in een bestaande baan, maar soms helpen we mensen ook aan een nieuwe baan. Werk doen dat je leuk vindt en daar goed in zijn, zijn belangrijke voorwaarden voor een fijn leven. Onze missie is dan ook: mensen verder helpen in werk én leven.

Onze visie

Leren met passie en plezier om te werken met hart en handen.

Onze zusterbedrijven

We hebben twee zusterbedrijven waar we nauw mee samenwerken:

Knowledge Monk

Knowledge Monk is het e-learning platform van Nederland. Knowledge Monk biedt interactieve online cursussen aan, met een focus op horeca en zorg. Daarnaast ontwikkelt het e-learning op maat voor bedrijven en organisaties. Nieuw is MyMonk, een platform voor medewerkers van een organisatie om te communiceren, te leren en te delen via de MyMonk app. Knowledge Monk laat je leren met plezier!

NAAR DE WEBSITE VAN KNOWLEDGE MONK

Horeca Academie

De Horeca Academie is de opleider in de horeca. De Horeca Academie biedt praktijkgerichte, erkende mbo- en brancheopleidingen vanuit de vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Houten, Zwolle en Eindhoven. De opleidingen en trainingen zijn ontwikkeld voor particulieren en bedrijven en voor verschillende niveaus of zelfs op maat gemaakt. Ideaal voor bijvoorbeeld medewerkers in de keuken, in de bediening en voor horecaondernemers!

NAAR DE WEBSITE VAN DE HORECA ACADEMIE

Betrouwbaar

Threewise is binnen de communicatie, opleidingen en trainingen erg transparant over de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Persoonlijk

Threewise is kleinschalig en daardoor persoonlijk. Er heerst een informele en persoonlijke sfeer binnen onze communicatie, opleidingen en trainingen.

Praktijkgericht

De opleidingen, trainingen en docenten van Threewise zijn praktijkgericht. Zo kun je het geleerde direct toepassen binnen je werk of leven.

Deskundig

Threewise heeft de juiste mensen in dienst om ervoor te kunnen zorgen dat er deskundig werk wordt geleverd.

Flexibel

Soms veranderen plannen binnen een organisatie of doen er zich onverwachte problemen voor. Threewise denkt mee in oplossingen.