Samen tillen we de organisatie
naar een hoger niveau

Opleidingen op verschillende MBO-niveaus

De opleidingen van Threewise zorgen voor persoonlijke ontwikkeling en vergroten de kennis van je medewerkers binnen een specifiek gebied. Onze opleidingen zijn praktisch en interactief, waardoor het geleerde direct kan worden toegepast op de werkvloer.

Bekijk alle mogelijkheden op mbo-niveau

Geef je medewerkers een boost met onze trainingen

De trainingen van Threewise zorgen voor een kennis boost en dragen bij aan de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers. Onze trainingen zijn praktisch en interactief, waardoor het geleerde direct kan worden toegepast op de werkvloer.

Bekijk ons trainingsaanbod

Verplichte cursussen behalen met onze e-learning

De e-learning modules vergroten de kennis van je medewerkers binnen een specifiek gebied. De modules zijn interactief en kunnen op eigen tempo worden doorlopen. De e-learning wordt afgesloten met een Threewise certificaat.

Bekijk ons aanbod E-learningmodules

De Duurzaamheidsversneller

De Duurzaamheidsversneller ondersteunt zorgorganisaties bij hun duurzame ambities op het gebied van eten en drinken. In dit programma zet een transitiemanager met deelnemende organisaties de benodigde stappen. Van visie tot implementatie en borging.

Ontdek de Duurzaamheidsversneller

Cases

Voor veel ziekenhuizen en zorgorganisaties heeft Threewise zorgacademie de afgelopen jaren opleidingen, trainingen en online cursussen verzorgd. In een aantal cases delen ze hun visie op leren en ontwikkelen en vertellen ze over de samenwerking met Threewise.

Bekijk de ervaringen van onze opdrachtgevers