Geplaatst op 15 januari 2022

Subsidie praktijkleren in de derde leerweg voor het leerbedrijf

Verzorgt u een praktijk- of werkleerplaats voor een werkzoekende of een werkende die werkloos dreigt te worden? Kijk of u gebruik kunt maken van de Subsidieregeling praktijkleren in de derde leerweg. Daarmee kunt u een vergoeding tot € 2.700,- krijgen voor het begeleiden van een leerling. Threewise helpt bij het verkrijgen van deze subsidie.

Geplaatst op 15 januari 2022

Subsidie op jouw mbo-opleiding

Als je werkloos bent, of werkloos dreigt te worden, is er een mogelijkheid om een deel van je opleiding te laten betalen  door de overheid. Het moet dan gaan om scholing via praktijkleren in het mbo via de derde leerweg. Als je aan de voorwaarden voldoet, vergoedt de overheid een groot deel van jouw opleiding.

Geplaatst op 13 januari 2022

Subsidiemogelijkheden voor werkgevers bij Threewise

Werkgevers die hun medewerkers opleiden via Threewise, kunnen vaak subsidie krijgen op deze opleiding. Ook voor de derde leerweg zijn er steeds meer mogelijkheden. Zowel voor de opleidingskosten, als voor de begeleiding zijn er mogelijkheden. Hieronder worden de mogelijkheden uitgelegd.

Geplaatst op 27 december 2021

Subsidiemogelijkheden voor particulieren bij Threewise

Opleiden kost veel geld. Gelukkig zijn er allerlei subsidiemogelijkheden die helpen om de kosten te verlagen. We hebben de mogelijkheden hieronder uitgelegd en aangegeven wat je kunt doen om daarvoor in aanmerking te komen.