Veelgestelde vragen

Als je vragen hebt over producten of diensten, is het mogelijk dat hier je

antwoord al staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact

met ons op.

Op onze website kun je via “Brochure”, gemakkelijk onze brochure downloaden. Hier vind je aanvullende informatie over onze opleidingen, trainingen of e-learning. Uiteraard kun je ook contact op ons opnemen per e-mail (info@threewise.nl) of per telefoon (070-3029955).
Indien het gaat om persoonlijke ontwikkeling kunnen wij je gemakkelijk telefonisch adviseren over welke training het beste bij je past (070-3029955). Voor organisatie ontwikkeling doen wij aan maatwerktrajecten en komen wij vrijblijvend bij je langs voor een gesprek. Dan kijken wij naar de wensen van de organisatie en de mogelijkheden. Samen stellen wij een plan op. Neem hiervoor contact met ons op (070-3029955).
Voor particulieren biedt Threewise zorgacademie de mbo-opleidingen Helpende Zorg & Welzijn, Verzorgende IG en Voedingsassistent aan. Ook bieden we verschillende online cursussen aan die je als particulier kunt volgen. Behalve opleidingen voor particulieren verzorgen we ook opleidingen, trainingen en online cursussen voor zorgorganisaties die groepen medewerkers willen opleiden. Deze opleidingen zijn niet door particulieren te volgen.
In de directe omgeving is parkeren gratis. Let wel op dat je op een plek staat waar je mag parkeren. Het is wel druk, dus soms moet je even zoeken. We hebben een paar eigen plaatsen, maar die zijn snel vol.
Ja, het is mogelijk om subsidie of vergoeding te krijgen. Vrijwel alle scholingskosten zijn aftrekbaar van de belasting. Daarnaast komen organisaties, onder bepaalde voorwaarden, in aanmerking voor subsidies bij het scholen van hun medewerkers. Dit geldt voor mbo-trajecten. Voor het in gang zetten van dergelijke subsidies of vergoedingen ligt de verantwoordelijkheid geheel bij jezelf. Op deze pagina over subsidiemogelijkheden vind je meer informatie.