Veelgestelde vragen

Als je vragen hebt over producten of diensten, is het mogelijk dat hier je

antwoord al staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact

met ons op.

Op onze website kun je via “Brochure”, gemakkelijk onze brochure downloaden. Hier vind je aanvullende informatie over onze opleidingen, trainingen of e-learning. Uiteraard kun je ook contact op ons opnemen per e-mail (info@threewise.nl) of per telefoon (070-3029955).
Indien het gaat om persoonlijke ontwikkeling kunnen wij je gemakkelijk telefonisch adviseren over welke training het beste bij je past (070-3029955). Voor organisatie ontwikkeling doen wij aan maatwerktrajecten en komen wij vrijblijvend bij je langs voor een gesprek. Dan kijken wij naar de wensen van de organisatie en de mogelijkheden. Samen stellen wij een plan op. Neem hiervoor contact met ons op (070-3029955).
De opleidingen zijn bedoeld voor organisaties die groepen medewerkers willen opleiden. Deze opleidingen kun je vinden onder het kopje “medewerkers ontwikkelen”. Deze opleidingen zijn niet door particulieren te volgen. Onder het kopje “jezelf ontwikkelen” vind je de e-learning die bedoeld is voor particulieren. Deze kun je als particulier dus wel volgen.
Betaald parkeren is mogelijk onder het gebouw en in naast de omgeving van Threewise.  Threewise is gevestigd in het gebouw direct tegenover station laan van NOI in Den Haag, waardoor bereikbaarheid met het OV optimaal is.
Ja, het is mogelijk om subsidie of vergoeding te krijgen. Vrijwel alle scholingskosten zijn aftrekbaar van de belasting. Daarnaast komen organisaties, onder bepaalde voorwaarden, in aanmerking voor subsidie praktijkleren bij het scholen van hun medewerkers. Dit geldt voor MBO trajecten. Voor het in gang zetten van dergelijke subsidies of vergoedingen ligt de verantwoordelijkheid geheel bij jezelf.