Feest wijkleerbedrijf

Succesformule

Op 30 november 2017 was het feest bij het wijkleerbedrijf in Den Haag. De reden voor het feestje was de succesformule van het wijkleerbedrijf. Onlangs is de 10e groep van start gegaan en er zullen wegens succes nog veel meer groepen volgen.

Tijdens het feest waren alle oud-deelnemers uitgenodigd voor een lekker hapje en een drankje. Ook waren er leuke activiteiten te doen. Er werden bijvoorbeeld leuke foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. Bekijk hieronder de video voor een impressie van de feestdag!

Het WijkLeerbedrijf

Het wijkleerbedrijf is een samenwerking tussen Calibris, Threewise, ROC Mondriaan en de gemeente Den Haag. Binnen dit traject worden deelnemers met een grote afstand tot de arbeidsmarkt binnen één jaar opgeleid tot zorghulp. Zij ontvangen dan een MBO-diploma op niveau 1. Ruim 80 % stroom direct na de opleiding uit naar werk. Een echt succesverhaal dus.

Ken jij iemand met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, die graag een opleiding wil volgen en aan het werk wil gaan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op