Medewerkers opleiden tot Verzorgende IG? Kies voor de verkorte opleiding!

Wil je zorgmedewerkers opleiden tot Verzorgende IG? Threewise zorgacademie verzorgt de mbo-opleiding tot Verzorgende IG volgens de derde leerweg. Hierdoor kunnen medewerkers de opleiding verkort doorlopen maar wel een erkend mbo-diploma op niveau 3 behalen.

Er is in de zorg een grote behoefte aan Verzorgenden IG. Veel mensen willen graag Verzorgende IG worden, maar zien op tegen het volgen van een langdurige opleiding. Door het aanbieden van een verkorte mbo-opleiding (niveau 3) Verzorgende IG speelt Threewise zorgacademie hierop in. Threewise is erkend opleider voor praktijkopleidingen volgens de derde leerweg. Dit leidt tot een erkend mbo-diploma, maar dan volgens een verkort en werkend leertraject van 15 maanden.

Bekijk de opleiding Verzorgende IG

Kennis en vaardigheden voor Verzorgende IG

Tijdens de opleiding lopen studenten stage bij een zorginstelling, waarmee ze vaak al betaald werk hebben. Eén keer in de twee weken is er een lesdag. Tijdens de opleiding Verzorgende IG doen studenten kennis en vaardigheden op omtrent verpleegtechnische handelingen, mentale en fysieke gezondheid, zorgprocessen, communicatie en kwaliteit van zorg. Ook gaan ze met twee van de drie keuzedelen aan de slag: digitale vaardigheden, ondernemend gedrag en zorg & technologie.

Verkorte opleiding Verzorgende IG

Het diploma dat Threewise zorgacademie uitreikt, is wettelijk beschermd en voldoet aan alle eisen die het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) stelt. Om te worden toegelaten tot de opleiding Verzorgende IG is het wel van belang dat studenten een gerelateerde zorgopleiding op niveau 2 of 3 hebben afgerond en al werkervaring hebben opgedaan.

Heb je interesse in of vragen over onze verkorte opleiding Verzorgende IG? We staan je graag te woord!

Neem contact op

Lees ook:

Opleiding Helpende Zorg en Welzijn volgen? Doe het verkort!

Opleidingen in de zorg: kansen voor zorgorganisaties én werkzoekenden