Opleiding tot Verzorgende IG volgen? Doorloop de verkorte opleiding!

Wordt 2020 het jaar waarin jij de opleiding tot Verzorgende IG gaat volgen? Threewise zorgacademie start de mbo-opleiding tot Verzorgende IG op verschillende momenten in het jaar. We leiden op volgens de derde leerweg, waardoor je de opleiding verkort kunt doorlopen maar wel een erkend mbo-diploma op niveau 3 behaalt.

Wil je als Verzorgende IG in de ouderenzorg of wijkverpleging werken? Het volgen van een mbo-opleiding (niveau 3) Verzorgende IG bij Threewise zorgacademie maakt het mogelijk. Threewise is erkend opleider voor praktijkopleidingen volgens de derde leerweg. Dit leidt tot een erkend mbo-diploma, maar dan volgens een verkort en werkend leertraject van 15 maanden.

Kies een startdatum

Kennis en vaardigheden voor Verzorgende IG

Tijdens de opleiding loop je stage bij een zorginstelling, waarmee je vaak al betaald werk hebt. Je hebt één keer in de twee weken een lesdag. Tijdens de opleiding Verzorgende IG doe je kennis en vaardigheden op omtrent verpleegtechnische handelingen, mentale en fysieke gezondheid, zorgprocessen, communicatie en kwaliteit van zorg. Ook ga je met twee van de drie keuzedelen aan de slag: digitale vaardigheden, ondernemend gedrag en zorg & technologie.

Bekijk het programma

Opleiding Verzorgende IG

Het diploma dat Threewise zorgacademie uitreikt, is wettelijk beschermd en voldoet aan alle eisen die het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) stelt. Om te worden toegelaten tot de opleiding Verzorgende IG is het wel van belang dat je een gerelateerde zorgopleiding op niveau 2 of 3 hebt afgerond en al werkervaring hebt opgedaan.

Wil jij graag aan een erkende opleiding tot Verzorgende IG beginnen?

Schrijf je in!

• Startdata: check hier
• Erkende mbo-niveau 3 opleiding
• De gehele opleiding duurt 15 maanden
• Stagebedrijf bij jou in de buurt, uren in overleg
• Eén keer per twee weken les bij Threewise in Den Haag
• Doorlopen van e-learning in eigen tempo
• Kosten: € 4.300,- (bij betaling in één keer: € 4.150,-)

Voor zorgorganisaties

Voor zorgorganisaties is het mogelijk (een groep) medewerkers deze opleiding op locatie te laten volgen. Interesse? Graag komen we in contact!

Lees ook: Opleidingen in de zorg: kansen voor zorgorganisaties én werkzoekenden