Nieuwe cursussen: Basisscholing Medicatie en Transfers met de tillift

Wil je als zorgmedewerker worden bijgeschoold in het toedienen van medicatie? Of in het vakkundig verplaatsen van patiënten of cliënten? Threewise start in september 2019 de cursussen Basisscholing Medicatie en Transfers met de tillift.

De Basisscholing Medicatie is bestemd voor Helpenden Zorg en Welzijn. In twee dagdelen leer je de benodigde kennis en vaardigheden om medicatie toe te dienen. Behalve kennis over medicatie en toediening leer je ook welke protocollen en wetgeving van toepassing zijn. Thuis kun je opdrachten uitwerken en je met e-learning voorbereiden op de toets aan het einde van deze cursus.

De Basisscholing Medicatie van twee dagdelen vindt plaats op 24 september en 1 oktober bij Threewise in Den Haag.

Bekijk alle informatie over de basisscholing Medicatie

Transfers met de tillift

Tijdens de cursus Transfers met de tillift leer je verschillende manieren om een patiënt of cliënt te verplaatsen. Denk aan transfers van lig naar zit, van zit naar lig of van grond naar lig. Maar ook rijden met de rolstoel, begeleiden bij het lopen, het bedienen van het bed of het verplaatsen van een patiënt in bed komen aan bod.

Daarnaast leer je over andere technieken die jou in staat stellen om iemand te helpen met algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL).

De 1-daagse training Transfers met de tillift vindt plaats op 17 september bij Threewise in Den Haag.

Bekijk alle informatie over de cursus Transfers met de tillift

Lees ook:

Opleiding tot Verzorgdende IG volgen? Doorloop de verkorte opleiding!

‘Tijd voor comeback mbo-2 medewerkers in de zorg’