MyMonk: nieuw sociaal platform voor zorgorganisaties

Knowledge Monk, een zusterbedrijf van Threewise, heeft MyMonk gelanceerd. Op dit besloten sociaal platform voor zorgorganisaties kunnen zorgprofessionals leren en communiceren waar en wanneer ze willen.

Via de app MyMonk kunnen gebruikers op het platform onder meer informatie delen, berichten sturen, blogs plaatsen en microlearnings volgen. Dit zijn korte leermodules om kennis te verwerven op het moment dat je dit nodig hebt. Onderwerpen op het platform zijn onder meer verpleegtechnische handelingen, dementie, Wet zorg en dwang, medicatieveiligheid, voeding en HACCP.

App voor ziekenhuizen en zorgorganisaties

“MyMonk is een krachtig platform om te communiceren, te leren en te delen”, licht Knowledge Monk-directeur Roland de Groot toe. “De besloten omgeving komt beschikbaar via een app op de smartphone, tablet en computer en kan worden vormgeven in de ‘look and feel’ van de zorgorganisatie. Per 1 april is het eerste ziekenhuis er al mee aan de slag en ook andere ziekenhuizen en zorgorganisaties hebben concrete interesse.”

Toegang tot alle functionaliteiten van MyMonk

Afhankelijk van het aantal gebruikers betalen organisaties een vast abonnementstarief voor MyMonk. Hiermee hebben ze toegang tot alle functionaliteiten, inclusief de microlearnings. Daarnaast is het mogelijk om andere cursussen op het platform te plaatsen. De Groot: “In eerste instantie richten we ons op organisaties die MyMonk aan groepen gebruikers beschikbaar willen stellen. Later komt de app ook beschikbaar voor individuen.”

Vraag een gratis demo aan Neem contact op