Diploma-uitreiking Rivas September 2017

Op 14 september ontvingen de deelnemers uit het Rivas ziekenhuis hun diploma’s voor de opleiding Facilitair Medewerker N2. De diploma-uitreiking werd gehouden bij Rivas ziekenhuis in Gorinchem.

De diploma-uitreiking

Op 14 september hebben de deelnemers van de opleiding Facilitair Medewerker N2, hun diploma’s in ontvangst mogen nemen. De diploma-uitreiking werd gehouden in het Rivas ziekenhuis. Tijdens de diploma-uitreiking ontvingen de deelnemers hun officieel erkend diploma vanuit ROC Mondriaan. Threewise trainer Bernadette hield een algemene toespraak en gaf de deelnemers individueel nog mooie woorden mee. Er stond er een heerlijk buffet klaar met broodjes en drankjes om het te vieren, dus na de uitreiking werd er samen gegeten en gedronken. Namens Threewise, bedankt voor jullie inzet en van harte gefeliciteerd!

Opleiding Facilitair Medewerker

De opleiding facilitair medewerker wordt verzorgd door Threewise in samenwerking met ROC Mondriaan. De deelnemers die hebben deelgenomen aan deze opleiding zijn medewerkers uit het Rivas ziekenhuis. Het was een in-company opleiding, waarbij de lessen werden gegeven op een Rivas locatie. In totaal heeft de opleiding één jaar geduurd.