Award voor Knowledge Monk!

Knowledge Monk

Het afgelopen jaar is er achter de schermen van Threewise en de Horeca Academie hard gewerkt aan het opzetten van een nieuw creatief bedrijf. Wegens het succes van onze e-learning werd het tijd om van onze e-learning afdeling een apart bedrijf te maken. Op 2 januari 2018 is Knowledge Monk geboren. Vanaf heden wordt al onze e-learning door Knowledge Monk gemaakt.

A New Spring Awards

Het bedrijf Knowledge Monk is jong, maar de medewerkers binnen het bedrijf hebben al jarenlange ervaring. Knowledge Monk durfde het dus wel aan om zich in te schrijven voor de A New Spring awards. De award werd uitgereikt aan het bedrijf met de “most inspiring learning journey”.

Tijdens de pitch liet Knowledge Monk de zojuist vernieuwde cursus sociale hygiëne zien. De online cursus maakt gebruik van veel verschillende manieren van informatie overdracht (o.a. animaties, filmpjes en interactieve vragen). De cursus heeft een frisse, duidelijke learning journey en is makkelijk in gebruik. In totaal streden er negen bedrijven om de felbegeerde award. Natuurlijk kon er maar één de winnaar zijn…

Award voor knowledge Monk!
 

Winnaar

Knowledge Monk was de gelukkige winnaar en mocht de award in ontvangst nemen. We zijn erg trots dat Knowledge Monk, in zijn korte bestaan, al zo een fantastische prestatie heeft neergezet. Mooi om te zien dat Knowledge Monk anderen heeft geïnspireerd en de interactieve online leeromgeving enthousiast werd ontvangen. Namens Threewise, van harte gefeliciteerd!

Wil je meer weten over Knowledge Monk? Kijk dan even op de website!

Klik hier voor de website