Studenten geven Threewise een 8,3

Studenten geven de opleiding die ze hebben gevolgd bij Threewise Zorgacademie gemiddeld een 8,3. Een groot deel van hen zou de opleiding bovendien aanbevelen aan vrienden of collega’s.

Bij de evaluatie van hun afgeronde opleiding hebben we studenten deze vraag voorgelegd: welk cijfer zou u geven aan het volgen van een opleiding bij Threewise Zorgacademie? Alle 32 ondervraagde studenten geven het cijfer 7 of hoger. Twaalf studenten geven een 8, zeven studenten een 9 en vijf studenten geven zelfs een 10. Dit komt neer op een gemiddelde van een 8,3!

Opleiding aanbevelen

We wilden ook graag weten hoe waarschijnlijk het is dat studenten deze opleiding aanbevelen aan vrienden of collega’s. Slechts 3% toont zich een criticaster (score 0-6), 44% is passief tevreden (score 7-8) en 53% behoort tot de promotors (score 9-10). Door het percentage criticasters af te trekken van het percentage promotors ontstaat de Net Promotor Score (NPS): in ons geval 50. Een prachtige score, aangezien een NPS die boven de nul uitkomt over het algemeen als goed wordt gezien, een score boven de 50 als excellent.

Dat bijna alle studenten tevreden zijn met Threewise Zorgacademie, blijkt wel uit de opmerkingen die ze in de evaluatie meegeven. Zoals:

* Iedereen is goed bereikbaar, lessen zijn duidelijk en helder
* De docenten geven op een leuke manier les. Ik ben super gemotiveerd door de vorm van lesgeven
* De opleiding past precies in het werk dat onze organisatie doet
* Als er bij mij iets dwars zit, kan ik het met de docenten gelijk oplossen
* Ik heb veel geleerd, in theorie maar ook in de praktijk
* Iedereen is bereid je te helpen
* De e-learning is een prettige leeromgeving en er wordt duidelijk en vakgericht les gegeven. De korte duur van de opleiding is ook aangenaam.

Volg ook een opleiding bij Threewise Zorgacademie!

Opleiding Helpende Opleiding Verzorgende IG

Lees ook:

Opleiding Helpende Zorg en Welzijn volgen? Doe het verkort!

Medewerkers opleiden tot Verzorgende IG? Kies voor de verkorte opleiding!