15 juni: Open Dag Threewise zorgacademie in Rijswijk

Denk jij erover om een mbo-zorgopleiding te gaan volgen? Op de Open Dag van Threewise zorgacademie, op zaterdag 15 juni aan de Frijdastraat 6B in Rijswijk, maak je kennis met onze opleidingen en ontvang je alle informatie om een vliegende start te maken met jouw opleiding en verdere carrière.

Op de Open Dag kom je alles te weten over de opleidingen Voedingsassistent, Helpende Zorg en Welzijn, Verzorgende IG en Verpleegkundige. Je maakt kennis met de inhoud van de opleiding en kunt alle vragen stellen die je maar wilt.

Verder zijn er diverse leerbedrijven aanwezig waar je mogelijk stage kunt lopen, kun je aan oud-studenten vragen hoe zij de opleiding hebben ervaren en laten docenten voorbeelden van verpleegtechnische handelingen zien (je mag ook zelf oefenen!).

Aanwezigen maken bovendien kans op een gratis online cursus van onze partner MyMonk én kunnen een foto voor hun CV laten maken. Hiermee wordt een format voor een CV gemaakt die je mee naar huis kunt nemen. Genoeg redenen om te komen toch?

Praktische informatie

Wanneer: Zaterdag 15 juni van 09.30 tot 14.00 uur
Locatie: Frijdastraat 6B, 2288 EX Rijswijk
Kosten: Gratis!
Voor kinderen: er is een kidsclub, dus opvang is niet nodig
Aanmelden: Niet nodig, we rekenen op jouw komst 😉