Threewise zorgacademie breidt uit met nieuwe locatie in Veenendaal

Threewise zorgacademie heeft een nieuwe locatie voor het aanbieden van zorgopleidingen op mbo-niveau. In Veenendaal, aan de Newtonstraat 19, start Threewise vanaf maart met de verkorte opleidingen Verzorgende IG en Helpende Zorg & Welzijn.

Threewise zorgacademie is al jaren de vakschool voor de zorg in Den Haag en omgeving. Vanuit de locatie in Rijswijk volgen mensen particuliere zorgopleidingen op mbo-niveau.

Regionale en landelijke dekking

“Er is vanuit heel Nederland interesse voor onze opleidingen met open inschrijving, maar voor veel mensen is de reis naar Rijswijk te ver. Door de nieuwe locatie, die we huren van SkillsUpdate, krijgen we een meer landelijke dekking”, verklaart Threewise-directeur Bernadette Molier de nieuwe locatie in Veenendaal. “We richten ons op mensen uit onder meer Ede, Arnhem, Amersfoort, Utrecht en omliggende gemeenten. En natuurlijk uit Veenendaal zelf.”

Ontdek de opleiding Verzorgende IG Ontdek de opleiding Helpende

Als het aan Molier ligt, blijft het niet bij uitbreiding met één locatie. “Onze ambitie is om ook locaties te openen in Brabant, Limburg en Overijssel. De organisatie is daar op ingericht en klaar voor een volgende stap.”

Opleidingen Verzorgende IG en Helpende in Veenendaal

De eerste opleidingen die in maart 2024 in Veenendaal van start gaan, betreffen de verkorte opleidingen Verzorgende IG en Helpende Zorg & Welzijn. Op basis van open inschrijving starten vervolgens om de paar maanden nieuwe klassen.

De opleidingen kunnen worden gevolgd door zorgprofessionals die via hun werkgever een opleiding willen volgen, maar ook door zij-instromers en zzp’ers. Tenslotte is het ook interessant voor organisaties die te weinig medewerkers hebben voor een incompany traject maar hen wel willen opleiden.

Heb je een vraag, wil je meer informatie of jezelf/jouw medewerkers aanmelden voor een zorgopleiding in Veenendaal? We helpen je graag!

Neem contact op Meer over Threewise