Threewise zoekt Onderwijskundig Projectleider

Threewise is een opleidings- en trainingsbureau dat mensen verder helpt in hun leven en hun werk. In opdracht van zorginstellingen en gemeentelijke overheden leiden we mensen op tot onder andere Facilitair Leidinggevende, voedingsassistent, Helpende in de Zorg en Verzorgende IG. Daarnaast verzorgen we trainingen voor leidinggevenden en medewerkers op de werkvloer.

We zijn een middelgrote “Streetwise” onderneming die mensen dicht bij hun dagelijkse praktijk opleidt en, samen met de deelnemer, leren leuk maakt. We zijn gevestigd in Den Haag, samen met ons zusterbedrijf : De Horeca Academie” en onze lunchroom Southwood. We hebben een jong team van mensen die alles achter de schermen regelen en praktijkmensen die hun passie, kennis en vaardigheden overbrengen.

De functie
Je werkt heel zelfstandig in een klein team. Je ontwikkelt opleidingsmateriaal, waarvan een groot deel digitaal is (E-Learning). Verder maak je trainershandleidingen en ontwikkel je hele nieuwe opleidingen. Bij een aantal klanten ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van de trainingen en opleidingen. Dat betekent contact met de klant, contact met de trainer, planningen maken, zorgen dat alles administratief alles op orde is.

Jij
We zoeken een zelfstandige dame of heer die van aanpakken weet en bewust is van zijn of haar verantwoordelijkheden. Wij zijn op zoek naar iemand met een HBO of Universitaire opleiding. Je hebt organisatorische kwaliteiten en de drive om het voor onze opdrachtgevers en deelnemers altijd tot in de puntjes te verzorgen. Horeca en/of Zorg achtergrond geniet de voorkeur.

Het aanbod
We bieden leuk en zeer afwisselend werk in een leuk team, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een marktconform salaris. Dit is afhankelijk van je ervaring en opleiding. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Bernadette Molier, bernadette@threewise.nl of bellen met 06-46159734. Sollicitatie met motivatie kun je sturen naar hetzelfde e-mailadres.