Banenmarkt voor de zorg!

Op donderdag 5 juli 2018 organiseert Threewise zorgacademie een banenmarkt van 14:00 tot 17:00 uur. Op deze banenmarkt vind je meer informatie over opleidingen en banen. Daarnaast wordt er een speeddate sessie gehouden tussen medewerkers en zorgorganisaties. Het doel is medewerkers en organisaties te koppelen. Zo kunnen medewerkers zich verder ontwikkelen en kunnen zorgorganisaties geschikt personeel vinden.

Voor de medewerker

Tijdens de markt kom je meer te weten over de verschillende zorgorganisaties in Den Haag. Zo kan je als medewerker kijken welke zorgorganisatie bij je past. Ook kun je meer informatie op doen over onze MBO-opleidingen. Bij Threewise zorgacademie is het mogelijk om de opleiding Helpende Zorg en Welzijn (MBO-niveau 2) en de opleiding Verzorgende IG (MBO-niveau 3) te volgen.

Voor de zorgorganisatie

De personeelstekorten in de zorg zijn maar moeilijk op te vullen. Op de banenmarkt van Threewise zorgacademie zie je de potentiële zorgprofessionals uit Den Haag die graag willen leren en werken. Op de banenmarkt kom je dus in contact met potentiële medewerkers en kun je ze bij interesse uitnodigen voor een sollicitatie bij jouw organisatie.

Ben jij of ken jij iemand die hier bij moet zijn?

Meer informatie Banenmarkt