Bernadette Molier nieuw bestuurslid branchevereniging WijGastvrij

Bernadette Molier is toegetreden tot het bestuur van branchevereniging WijGastvrij. Op de jaarvergadering van 2 juli is de directeur van Threewise voorgedragen en gekozen tot nieuw bestuurslid.

“Na een jarenlang lidmaatschap ben ik bestuurslid bij WijGastvrij geworden. Deze bestuursfunctie sluit heel goed aan bij mijn werk als directeur van Threewise”, vertelt Bernadette.

“Ik ben bijvoorbeeld al jaren aan het strijden voor de functie voedingsassistent, een prachtige functie waarin je veel kan betekenen voor de patiënt of cliënt. Ik zie deze functie als de belangrijkste en laatste schakel in de keten. Deze professionals hebben scholing nodig en ook een netwerk waar zij inspiratie en kennis kunnen opdoen en kennis kunnen delen. Daar staat WijGastvrij voor: een branchevereniging voor uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg!”

Vernieuwd bestuur WijGastvrij

Behalve Bernadette is ook Ruud Verkaaik toegetreden tot het bestuur van WijGastvrij. Ron van der Laan is afgetreden. WijGastvrij laat weten blij te zijn met de nieuwe bestuursleden. “Met hen haalt WijGastvrij op het gebied van eten en drinken in de zorg een forse dosis knowhow binnen de organisatie.”