Threewise op vakevent Zorg & food!

Threewise zorgacademie staat van 9 tot en met 11 april op Zorg & food, het event in Jaarbeurs Utrecht over eten en drinken in de zorg.

Threewise staat tijdens Zorg & food (voorheen Zorgtotaal) op de stand van Huuskes. Daar vertellen we bezoekers graag over de e-learnings en opleidingen die we speciaal voor de Huuskes Academie en de zorg hebben ontwikkeld.

Ook delen we met bezoekers ons nieuwe gezamenlijke initiatief: de Duurzaamheidsversneller. In dit programma ondersteunt een transitiemanager zorgorganisaties bij het realiseren van duurzaamheidsambities op het gebied van eten en drinken.

Meer over de Duurzaamheidsversneller

Zorg & food 2024

Zorg & food is de ontmoetingsplek waar je in één bezoek gerichte informatie en inspiratie opdoet over alles rondom gezonde en duurzame voeding. Sprekers delen hun kennis op de Food Mainstage en exposanten tonen hun nieuwste oplossingen, toepassingen en voedingstechnieken.

Sabine Uitslag is de dagvoorzitter en leidt het programma, met een dagelijks wisselend thema. Sprekers zijn onder andere Erik Scherder, Ronald Giphart, Ron Blaauw, Milo Berlijn, Koen Joosten, Nicolien Sauerbreij, Tamara de Weijer, Jan Rotmans en Hugo Kennis.

Met een entreebewijs voor Zorg & food heb je ook gratis toegang tot de vakevents Zorg & ict en Zorg & facility, die gelijktijdig in Jaarbeurs plaatsvinden. Bestel je gratis ticket hier.

Ontdek Threewise voor zorgorganisaties