Threewise 14, 15 en 16 juni op vakbeurs Zorgtotaal!

Threewise zorgacademie neemt van dinsdag 14 juni tot en met donderdag 16 juni deel aan de vakbeurs Zorgtotaal in Jaarbeurs Utrecht. Je kunt ons vinden in de stand van Huuskes (04.C074), onze partner in de Huuskes Academy.

“Zorgtotaal is het moment om met bestaande relaties bij te praten en nieuwe relaties alle mogelijkheden van de Huuskes Academy te laten zien”, vertelt Threewise-directeur Bernadette Molier. “Denk bijvoorbeeld aan fysieke trainingen op het gebied van gastvrijheid, communicatie, hygiëne, voedingsleer en dieetleer voor ziekenhuizen en oudereninstellingen. En uiteraard kan alle e-learning ter plekke worden bekeken.”

Nieuw: MyMonk

Nieuw dit jaar is MyMonk, een digitaal platform voor zorgorganisaties waarop medewerkers informatie delen, berichten sturen, blogs plaatsen en microlearnings volgen. Dit zijn korte leermodules waartoe iedereen binnen de organisatie toegang heeft waar en wanneer men wil. De besloten omgeving is beschikbaar via een app op de smartphone, tablet en computer en kan worden vormgeven in de ‘look and feel’ van de zorgorganisatie. Molier: “Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen we bezoekers van Zorgtotaal graag meer over deze innovatie en andere opleidingsmogelijkheden voor de zorg.”

Zorgtotaal 2022

Zorgtotaal is onderdeel van de Dutch Health Week en vindt plaats van 14 tot en met 16 juni van 9.30 tot 16.30 uur in Jaarbeurs Utrecht. Toegang tot Zorgtotaal is gratis, maar vooraf registreren is wel noodzakelijk.

Registreer je voor Zorgtotaal

Foto: Roland de Groot en Bernadette Molier namens Threewise en Karlijn Lenderink en Gerben Hengeveld namens Huuskes proosten op de samenwerking rond Zorgtotaal.

Lees ook:

MyMonk: nieuw sociaal platform voor zorgorganisaties

Gastvrijheid in de zorg: meer dan gezond eten en een schone kamer