Sophia de Leng-Schlee uit Dordrecht

“ Ik heb veel over mijzelf én anderen geleerd. Het geleerde is goed toepasbaar in de praktijk, waardoor het mij heeft verrijkt als leidinggevende”.

Ik heb de “excellent leidinggeven” trainingen van Threewise gevolgd in 2016 en 2017. Binnen dit trainingstraject werd ik samen met andere coördinatoren van het Albert Schweitzer ziekenhuis getraind in verschillende onderdelen die allemaal te maken hebben met leidinggeven.

De trainers van Threewise zijn zeer toegankelijk, behulpzaam en absoluut niet autoritair. Dit was erg fijn. De leerstof die je wordt aangeboden is helder en heel toepasbaar binnen je dagelijkse werk. De interactieve werkvormen zoals de rollenspellen waren echt geweldig. Hierdoor vliegt de tijd voorbij. Ook heb ik binnen de trainingen erg veel over mijzelf geleerd.

De trainingen hebben mij als persoon veel gebracht, ik heb mij echt verder kunnen ontwikkelen. Ook hebben de trainingen ervoor gezorgd dat er veel samenhorigheid is tussen de coördinatoren, we begrijpen elkaar beter en weten elkaar te vinden. Ik ben blij dat ik aan dit traject heb deel genomen!