Zorgtotaal Beurs 2017

Op 14, 15 en 16 maart vindt de Zorgtotaal Beurs plaats in Jaarbeurs Utrecht. Threewise is hierbij aanwezig als exposant en 16 maart verzorgt Roland de Groot een sessie. Hier wil je bij zijn! Registreer je vandaag nog.

Zorgtotaal Beurs

Op 14, 15 en 16 maart 2017 vindt de Zorgtotaalbeurs plaats in de jaarbeurs Utrecht. Zorgtotaal is hét platform voor professionals in de zorg. Je kunt bij de beurs terecht voor innovatie en kennisdeling. Ook is het een goede plek om te netwerken met andere zorgprofessionals. Het aanbod op de beurs is verdeeld in verschillende segmenten, van voeding tot aan gastvrijheid. Toegang voor de Zorgtotaal beurs is gratis na registratie. Schrijf je nu in via de link!

Threewise op de Beurs

Threewise mag als zorgprofessional natuurlijk niet ontbreken op de zorgtotaal beurs. Je kunt ons vinden bij stand 09BV.B106. Loop langs voor meer informatie over onze interactieve e-learning, opleidingen of trainingen. Tijdens de zorgtotaal beurs kun je ook meedoen met een leuke winactie. Door twee vragen te beantwoorden maak je kans op een gratis training excellent leidinggeven. Genoeg redenen om langs te komen op de beurs dus! Zien wij jou 14, 15 of 16 maart?

Impressie Zorgtotaalbeurs 2015

Sessie Roland de Groot

Tijdens de beurs zal Roland de Groot een sessie houden in het Gastvrijheid Theater. De sessie gaat over “leiding geven aan Gastvrijheid”. Hierin bespreekt Roland de Groot de organisatie van het service bedrijf. Er wordt gekeken naar de leidinggevenden binnen een organisatie én hoe je het beste mensen selecteert voor een leidinggevende functie. Als je wilt dat de mensen op de werkvloer gastvrij zijn, moet je ervoor zorgen dat ze goed worden aangestuurd. Wekt dit jouw interesse? Woon dan de sessie van Roland bij!

Locatie: Gastvrijheid Theater (hal 9)
Datum: donderdag 16 maart 2017
Tijd: 15:30 – 16:00 uur

Zorgtotaalbeurs 2015