Met deze opleidingen vind je zo een baan!

Het aantal banen in de zorg neemt razendsnel toe. Volgens de cijfers van het UWV zijn er jaarlijks zo’n 130.000 vacatures en dit wordt de komende jaren alleen nog maar meer. De toenemende vacatures zijn te verklaren vanuit de strengere kwaliteitseisen en de vergrijzing van zowel de bevolking als het zorgpersoneel.

http://www.youtube.com/watch?v=4WfKdTYVTvM

Om het Nederlandse zorgstelsel goed te laten draaien en de bevolking de zorg te kunnen geven die ze verdienen, moet er iets veranderen. De vacatures moeten worden opgevuld. Hoe kunnen we dit snel en effectief doen? Door mensen op te leiden naar één van de veel gevraagde functies binnen de zorg. De veel gevraagde en openstaande functies binnen de zorg zijn: helpende niveau 2 en verzorgende niveau 3.

Threewise als opleider

Threewise is erkend opleider voor helpende niveau 2 en verzorgende niveau 3. Wij leiden op via de derde leerweg, beter bekend als het volwassen onderwijs, wat inhoudt dat wij de opleidingen verkort kunnen aanbieden. Het officieel erkende mbo-diploma voor helpende heb je al binnen 1 jaar binnen, voor verzorgende IG duurt dit 15 maanden.

Ben jij op zoek naar een zorg opleiding? Of wil jij je omscholen naar de zorg? Neem dan contact met ons op en schrijf je in voor één van onze verkorte mbo-opleidingen!

Neem contact op Helpende Zorg & Welzijn Verzorgende IG