Laat je medewerkers op een leuke en
interactieve manier cursussen volgen

Er zijn verplichte cursussen, welke jouw medewerkers moeten hebben doorlopen om de voedselveiligheid en hygiëne te kunnen garanderen. Komen jouw medewerkers in aanraking met voeding of kwetsbare mensen? Laat ze dan onze cursussen doorlopen en zorg dat hun kennis weer up-to-date is!

In-company

Wil je er zeker van zijn dat jouw medewerkers de juiste kennis bezitten én dit goed kunnen toepassen in de praktijk? Kies dan voor een in-company training, in combinatie met onze online cursus.

 

Neem contact met ons op
Vraag de brochure aan

E-learningmodules: Verplichte cursussen

Hieronder vind je voorbeelden van de e-learningmodules “Verplichte cursussen”, inclusief de thema’s die tijdens de e-learningmodules worden behandeld.

Thema’s die binnen de online module HACCP worden behandeld zijn:

  • De micro-organismen die ziekte veroorzaken.
  • De groeivoorwaarden van micro-organismen.
  • Het hygiënisch bereiden en bewaren van voedsel.
  • Het reinigen de desinfecteren van de werkplek.
  • Het invullen van HACCP-formulieren.

Thema’s die binnen de online module Allergenen worden behandeld zijn:

  • Voedselallergie
  • Wetgeving
  • De 14 allergenen

Thema’s die binnen de online module handhygiëne worden behandeld:

  • Het belang van een goede handhygiëne
  • De voorwaarden voor een goede handhygiëne
  • De vijf momenten van handhygiëne
  • Het stappenplan voor handreiniging
  • Het stappenplan voor handdesinfectie
  • Het dragen van handschoenen

Werkwijze en resultaten

Wij hebben al veel organisaties
geholpen om zich verder te ontwikkelen.

Neem eerdere cases door